Det professionelle køkken dækker faget Tilberedningsmetoder, produktionsteknik og planlægning - det profesionelle køkken for ernæringsassistenter. Teorien er fulgt op med opgaver, der perspektiverer indholdet i det enkelte kapitel.
Bogen indeholder følgende kapitler:
Professionel forplejningTilberedningsmetoderPlanlægning af køkkenets arbejde Bæredygtig produktionArbejdsmiljøKalkulationKvalitetsarbejde
Det professionelle køkken
- Indbinding:
- Ukendt
- Udgivet:
- 1. august 2023
- Udgave:
- 3
- Størrelse:
- 171x242x14 mm.
- Vægt:
- 449 g.
- 1-3 hverdage.
- 26. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Det professionelle køkken
Brugerbedømmelser af Det professionelle køkken
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Det professionelle køkken findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621