Dessert Making
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 284
- Udgivet:
- 24. maj 2018
- Størrelse:
- 276x203x18 mm.
- Vægt:
- 885 g.
- 8-11 hverdage.
- 11. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Dessert Making
The different varieties of desserts include cakes, chocolates, pastries, frozen desserts, custards and puddings. Dessert making has seen a tremendous commercial growth in the past few decades. Exclusive desserts' boutiques and pastry shops have emerged successfully in the recent times. Desserts are now an important part of celebrations such as weddings, birthdays, anniversaries, etc. This book will serve as a reference to a broad spectrum of readers. For all those who are interested in dessert making, this book can prove to be an essential guide.
Brugerbedømmelser af Dessert Making
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Dessert Making findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621