Designing the Internal Porous Structure of Soluble Coffee Particles to Improve Freeze-Drying and Functionality
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 152
- Udgivet:
- 10. januar 2023
- Størrelse:
- 170x9x240 mm.
- Vægt:
- 271 g.
- 2-3 uger.
- 27. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Designing the Internal Porous Structure of Soluble Coffee Particles to Improve Freeze-Drying and Functionality
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Designing the Internal Porous Structure of Soluble Coffee Particles to Improve Freeze-Drying and Functionality findes i følgende kategorier: