Den Store Salatbog - fra Karolines Køkken
indgår i Den med koen serien
- Straks på e-mail.
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Den Store Salatbog - fra Karolines Køkken
Karolines store salatbog vil vende op og ned på vores syn på salater.
Bogen byder på mere end 100 inspirerende opskrifter på kolde og lune grønne salater og salater med fisk, skaldyr, kød og fjerkræ - til alle fire årstider. Afsnittet Guide til salatkøkkenet giver masser af saftige tips og nyttige informationer om, hvordan du behandler råvarerne, hvordan du sammensætter salater, der tilfredsstiller mave og sanser, hvordan du laver salat til to dage, hvornår du putter dressing på og meget andet. Og et katalog med dressinger, knasende sprøde elementer, fyldige smagsgivere, dip og puréer, fungerer som ”byggeklodser”, så man selv kan komponere sine egne salater.
Ud over at bogen understreger salatkøkkenets rigdom på sanseoplevelser (surt, sødt, salt, bittert og umami; sprødt, al dente og blødt), på vitaminer, mineraler og fibre viser den hvordan, salater er en genial metode til at undgå madspild, fordi man kan lave fantastiske salater med rester af kød, fisk, fjerkræ, brød, grønsager og meget andet.
"Flot bog med lækre billeder. Der er kommet en del bøger om salater, men ikke en, der så ihærdigt forsøger at ændre vores syn på salater" Lektørudtalelse
Bogen byder på mere end 100 inspirerende opskrifter på kolde og lune grønne salater og salater med fisk, skaldyr, kød og fjerkræ - til alle fire årstider. Afsnittet Guide til salatkøkkenet giver masser af saftige tips og nyttige informationer om, hvordan du behandler råvarerne, hvordan du sammensætter salater, der tilfredsstiller mave og sanser, hvordan du laver salat til to dage, hvornår du putter dressing på og meget andet. Og et katalog med dressinger, knasende sprøde elementer, fyldige smagsgivere, dip og puréer, fungerer som ”byggeklodser”, så man selv kan komponere sine egne salater.
Ud over at bogen understreger salatkøkkenets rigdom på sanseoplevelser (surt, sødt, salt, bittert og umami; sprødt, al dente og blødt), på vitaminer, mineraler og fibre viser den hvordan, salater er en genial metode til at undgå madspild, fordi man kan lave fantastiske salater med rester af kød, fisk, fjerkræ, brød, grønsager og meget andet.
"Flot bog med lækre billeder. Der er kommet en del bøger om salater, men ikke en, der så ihærdigt forsøger at ændre vores syn på salater" Lektørudtalelse
Brugerbedømmelser af Den Store Salatbog - fra Karolines Køkken
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Den Store Salatbog - fra Karolines Køkken findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621