De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den store Low FODMAP kogebog

- Lækre retter til hverdag og fest

Bag om Den store Low FODMAP kogebog

At tilberede velsmagende, varieret og sund mad kan være en udfordring i en travl hverdag, og har man derudover behov for, at madens sammensætning tager hensyn til en irritabel tarm, er dette den ultimative kogebog. Bogen giver konkrete guidelines til, hvordan man laver sund og velsmagende mad, der kan begrænse mave-tarm-gener ved en irritabel tarm. Alle retter er sammensat ud fra grundprincipperne bag Low FODMAP-diæten og på baggrund af den seneste viden om, hvilke fødevarer der kan indgå i den. Opskrifterne indeholder tips i forhold til at variere råvarevalg generelt og i forbindelse med genindførelse af fødevarer og individuel variation af mængder af FODMAPs i hverdagskosten. Bogens mange lækre opskrifter er overordnet grupperet efter tilberedningsmetode; kogning, dampning, pochering, stegning og braisering og beskriver på enkel vis tilberedning af supper, saucer, forretter, hovedretter og tilbehør til hovedretter. Derudover får man inspiration til og opskrifter på skønne, klassiske og enkle desserter samt bagværk. Da tilberedning af velsmagende mad kræver kendskab til de grundsmage, maden kan bestå af, og hvordan de kan sammensættes, er der desuden et selvstændigt afsnit omkring dette. At spise sundt er et aktivt valg, hvor sammensætningen af hverdagskosten er grundstenen. Derfor indgår der en indkøbsliste med de basisfødevarer, der gør det nemt og enkelt at tilberede sund og lækker hverdagsmad, samt et bud på, hvordan bogens opskrifter kan benyttes i en 14-dages madplan. Også særlige lejligheder er der tænkt på med eksempler på sammensætninger af skønne festmåltider og buffeter. Opskrifterne i kogebogen er sammensat således, at maden kan spises af hele ­familien. Bogens opskrifter er næringsberegnet, og madens sammensætning i den 14-dages mad­plan lever op til Fødevarestyrelsens officielle kostanbefalinger. E-bogen er lavet i fixed format.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793575936
  • Udgivet:
  • 14. december 2017
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Den store Low FODMAP kogebog

At tilberede velsmagende, varieret og sund mad kan være en udfordring i en travl hverdag, og har man derudover behov for, at madens sammensætning tager hensyn til en irritabel tarm, er dette den ultimative kogebog.
Bogen giver konkrete guidelines til, hvordan man laver sund og velsmagende mad, der kan begrænse mave-tarm-gener ved en irritabel tarm.
Alle retter er sammensat ud fra grundprincipperne bag Low FODMAP-diæten og på baggrund af den seneste viden om, hvilke fødevarer der kan indgå i den. Opskrifterne indeholder tips i forhold til at variere råvarevalg generelt og i forbindelse med genindførelse af fødevarer og individuel variation af mængder af FODMAPs i hverdagskosten.
Bogens mange lækre opskrifter er overordnet grupperet efter tilberedningsmetode; kogning, dampning, pochering, stegning og braisering og beskriver på enkel vis tilberedning af supper, saucer, forretter, hovedretter og tilbehør til hovedretter. Derudover får man inspiration til og opskrifter på skønne, klassiske og enkle desserter samt bagværk. Da tilberedning af velsmagende mad kræver kendskab til de grundsmage, maden kan bestå af, og hvordan de kan sammensættes, er der desuden et selvstændigt afsnit omkring dette.
At spise sundt er et aktivt valg, hvor sammensætningen af hverdagskosten er grundstenen. Derfor indgår der en indkøbsliste med de basisfødevarer, der gør det nemt og enkelt at tilberede sund og lækker hverdagsmad, samt et bud på, hvordan bogens opskrifter kan benyttes i en 14-dages madplan. Også særlige lejligheder er der tænkt på med eksempler på sammensætninger af skønne festmåltider og buffeter.
Opskrifterne i kogebogen er sammensat således, at maden kan spises af hele ­familien. Bogens opskrifter er næringsberegnet, og madens sammensætning i den 14-dages mad­plan lever op til Fødevarestyrelsens officielle kostanbefalinger.
E-bogen er lavet i fixed format.

Brugerbedømmelser af Den store Low FODMAP kogebog



Find lignende bøger
Bogen Den store Low FODMAP kogebog findes i følgende kategorier: