Den store grundbog om fermentering
- Indbinding:
- Indbundet
- Sideantal:
- 400
- Udgivet:
- 10. Oktober 2024
- Udgave:
- 1
- Størrelse:
- 177x247x18 mm.
- Vægt:
- 554 g.
Leveringstid:
1-2 hverdage efter udgivelsesdato
Forventet levering: 10. Oktober 2024
Beskrivelse af Den store grundbog om fermentering
Fermentering er trendy, men Aarstiderne har gjort det længe. Her er alle tips, tricks og opskrifter samlet på ét sted.
I 2015 udgav Aarstiderne den første danske bog om fermentering, som på det tidspunkt var under genopdagelse i køkkenerne hos nogle af de mest trendsættende restauranter i Norden, heriblandt Noma. Siden fulgte Fermentering 2.0 og Det fermenterede køkken, og alle tre bøger har nået et stort publikum.
Siden er interessen for fermentering eksploderet, i takt med at madlavningselskere får øjnene op for, hvor nemt og lækker en metode det er til at fordybe smagsoplevelserne i køkkenet, mens holdbarheden forlænges markant med naturlige processer. Men mange tror stadig det er komplekst og tidskrævende, og det er det, Aarstiderne gerne vil gøre op med her, for ALLE KAN FERMENTERE.
Vi har samlet alt det bedste fra de tre fermenteringsbøger i Den store bog om fermentering, en smuk, farverig, grundig, men let tilgængelig kogebog om alt det, der kan skabes hjemme i køkkenet, når fermentering bliver en del af hverdagspaletten.
I 2015 udgav Aarstiderne den første danske bog om fermentering, som på det tidspunkt var under genopdagelse i køkkenerne hos nogle af de mest trendsættende restauranter i Norden, heriblandt Noma. Siden fulgte Fermentering 2.0 og Det fermenterede køkken, og alle tre bøger har nået et stort publikum.
Siden er interessen for fermentering eksploderet, i takt med at madlavningselskere får øjnene op for, hvor nemt og lækker en metode det er til at fordybe smagsoplevelserne i køkkenet, mens holdbarheden forlænges markant med naturlige processer. Men mange tror stadig det er komplekst og tidskrævende, og det er det, Aarstiderne gerne vil gøre op med her, for ALLE KAN FERMENTERE.
Vi har samlet alt det bedste fra de tre fermenteringsbøger i Den store bog om fermentering, en smuk, farverig, grundig, men let tilgængelig kogebog om alt det, der kan skabes hjemme i køkkenet, når fermentering bliver en del af hverdagspaletten.
Brugerbedømmelser af Den store grundbog om fermentering
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Den store grundbog om fermentering findes i følgende kategorier:
- Mad og drikke > Kogebøger
- Krop og sind > Sundhed
- Sundhed, relationer og personlig udvikling > Selvhjælp og personlig udvikling > Selvforsyning og grøn livsstil
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Generel madlavning og opskrifter
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger efter ingrediens > Kogebøger med frugt og grønsager
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger: Specielle retter og menuer > Kogebøger: salater og grønsagsretter
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger: Specielle retter og menuer > Kogebøger: hovedretter
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621