De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den anden brødbog

Bag om Den anden brødbog

DEN ANDEN BRØDBOG giver dig en følelse af succes, når du går i køkkenet og ønsker lækkert brød i hverdagen. Den er spækket med nemme, brugbare grundopskrifter, lette vejledninger, bageteknik og -viden samt mere end 50 opskrifter, der er baseret på let tilgængelige ingredienser, og som egner sig til en hverdag, der indeholder både groft og sødt brød. Du bliver kastet ud i alt fra snoede urtebrød, klassisk rugbrød, brioche burgerboller, forbagte pizzabunde, formbrød og ciabattaflutes til sprøde frøsnappere og genbrugsboller. En slags ’godt og blandet’ til brødbageren, så det aldrig bliver kedeligt at åbne bogen og prøve noget nyt. Bogen indeholder primært opskrifter uden surdej, men er naturligvis krydret med få, nemme opskrifter, hvor surdejsuniverset får lov at udfolde sig, så du selv kan variere sværhedsgraden, når du skal i gang med at bage. Og så får du alle de svar, som du har manglet, gennem den Q&A om surdej, du finder inde i bogen. Bogen linker via QR-koder til en række små, simple videoguides, så du bliver tryg ved de mest gængse teknikker og oplever større brødsucces.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788797223758
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 192
  • Udgivet:
  • 27. September 2023
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 178x249x19 mm.
  • Vægt:
  • 740 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 24. September 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Den anden brødbog

DEN ANDEN BRØDBOG giver dig en følelse af succes, når du går i køkkenet og ønsker lækkert brød i hverdagen. Den er spækket med nemme, brugbare grundopskrifter, lette vejledninger, bageteknik og -viden samt mere end 50 opskrifter, der er baseret på let tilgængelige ingredienser, og som egner sig til en hverdag, der indeholder både groft og sødt brød.

Du bliver kastet ud i alt fra snoede urtebrød, klassisk rugbrød, brioche burgerboller, forbagte pizzabunde, formbrød og ciabattaflutes til sprøde frøsnappere og genbrugsboller. En slags ’godt og blandet’ til brødbageren, så det aldrig bliver kedeligt at åbne bogen og prøve noget nyt.

Bogen indeholder primært opskrifter uden surdej, men er naturligvis krydret med få, nemme opskrifter, hvor surdejsuniverset får lov at udfolde sig, så du selv kan variere sværhedsgraden, når du skal i gang med at bage. Og så får du alle de svar, som du har manglet, gennem den Q&A om surdej, du finder inde i bogen.

Bogen linker via QR-koder til en række små, simple videoguides, så du bliver tryg ved de mest gængse teknikker og oplever større brødsucces.

Brugerbedømmelser af Den anden brødbog