Dehydrating: Simple Techniques and Over 170 Recipes for Creating and Using Dehydrated Foods
indgår i The Self-Sufficient Kitchen serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 304
- Udgivet:
- 6. september 2022
- Størrelse:
- 193x20x231 mm.
- Vægt:
- 454 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Dehydrating: Simple Techniques and Over 170 Recipes for Creating and Using Dehydrated Foods
Previously published as The complete idiot's guide to dehydrating foods.
Brugerbedømmelser af Dehydrating: Simple Techniques and Over 170 Recipes for Creating and Using Dehydrated Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Dehydrating: Simple Techniques and Over 170 Recipes for Creating and Using Dehydrated Foods findes i følgende kategorier:
- Business og læring
- Mad og drikke > Slankebøger
- Mad og drikke > Kogebøger
- Hobby og fritid > Gør-det-selv
- Sprog og lingvistik
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Generel madlavning og opskrifter
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Sund mad og helsekost
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Økologisk mad og madlavning
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger: konservering og frysning
- Livsstil, hobby og fritid > Hjemmet og vedligeholdelse af huset > Gør det selv: generelt
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621