Dehydrating Foods, Fruits, Vegetables, Fish And Meats - The New, Easy, Economical And Superior Method Of Preserving All Kinds Of Food Materials With A Complete Line Of Good Recipes For Everyday Use
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 228
- Udgivet:
- 24. november 2011
- Størrelse:
- 216x140x13 mm.
- Vægt:
- 295 g.
- 2-3 uger.
- 11. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Dehydrating Foods, Fruits, Vegetables, Fish And Meats - The New, Easy, Economical And Superior Method Of Preserving All Kinds Of Food Materials With A Complete Line Of Good Recipes For Everyday Use
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Dehydrating Foods, Fruits, Vegetables, Fish And Meats - The New, Easy, Economical And Superior Method Of Preserving All Kinds Of Food Materials With A Complete Line Of Good Recipes For Everyday Use findes i følgende kategorier: