De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dehydrating Foods, Fruits, Vegetables, Fish And Meats - The New, Easy, Economical And Superior Method Of Preserving All Kinds Of Food Materials With A Complete Line Of Good Recipes For Everyday Use

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781446099162
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 228
  • Udgivet:
  • 24. november 2011
  • Størrelse:
  • 216x140x13 mm.
  • Vægt:
  • 295 g.
  • 2-3 uger.
  • 11. december 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Brugerbedømmelser af Dehydrating Foods, Fruits, Vegetables, Fish And Meats - The New, Easy, Economical And Superior Method Of Preserving All Kinds Of Food Materials With A Complete Line Of Good Recipes For Everyday Use



Find lignende bøger
Bogen Dehydrating Foods, Fruits, Vegetables, Fish And Meats - The New, Easy, Economical And Superior Method Of Preserving All Kinds Of Food Materials With A Complete Line Of Good Recipes For Everyday Use findes i følgende kategorier: