De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dehydrating Foods, Fruits, Vegetables, Fish and Meats: The New Easy, Economical and Superior Method of Preserving All Kinds of Food Materials, With a

Dehydrating Foods, Fruits, Vegetables, Fish and Meats: The New Easy, Economical and Superior Method of Preserving All Kinds of Food Materials, With aaf A. Louise Andrea
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781015457416
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 230
  • Udgivet:
  • 26. oktober 2022
  • Størrelse:
  • 156x12x234 mm.
  • Vægt:
  • 327 g.
  • 2-3 uger.
  • 11. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Brugerbedømmelser af Dehydrating Foods, Fruits, Vegetables, Fish and Meats: The New Easy, Economical and Superior Method of Preserving All Kinds of Food Materials, With a



Find lignende bøger
Bogen Dehydrating Foods, Fruits, Vegetables, Fish and Meats: The New Easy, Economical and Superior Method of Preserving All Kinds of Food Materials, With a findes i følgende kategorier: