DE KALDER HAM SØLVRÆVEN
- Indbinding:
- Hardback
- Udgivet:
- 1. januar 2019
- Udgave:
- 1
- Størrelse:
- 250x275x36 mm.
- Vægt:
- 2250 g.
- 1-5 hverdage.
- 20. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af DE KALDER HAM SØLVRÆVEN
Længe før, der var noget der hed Noma og Geranium, rejste en ung kok fra Sønderjylland ud for at opleve, hvad den kulinariske verden havde at byde på. Jens Peter Kolbeck havde store drømme og ambitioner om at lære af de bedste.
Eventyrlysten førte ham til store madtempler såsom Auberge de L'ILL, La Pyramide og Paul Bocuse i Frankrig, inden han vendte hjem til Danmark til en karriere som blandt andet Kongelig Hofkok for Hendes Majestæt Dronning Margrethe II og Prins Henrik.
'DE KALDER HAM SØLVRÆVEN' er ligeledes historien om Jens Peter Kolbecks vej til en sølvmedalje ved Bocuse d'Or i 1993, som var den første der satte Danmark på verdenskortet. En uhørt triumf for en dansk kok, som også gav genlyd blandt nogle af den yngre generations største kokke.
"KONGEN AF SAUCER" bliver han også kaldt, og hans store passion for netop disse bliver foldet ud i bogen med intet mindre end 23 sauceopskrifter, som ikke så få kokke har sukket efter gennem de seneste mange år. På Side 215 har Kolbeck med sin Sauce Mystery lavet en ”lille joke.” Så kære venner, her må i væbne Jer med en vis portion tålmodighed – Brug et spejl.
Bogen byder desuden på en lang række af Jens Peter Kolbecks signaturretter fra hans lange karriere, samt hans livsfortælling om vejen fra moderens kødgryder til de bonede gulve.
Bogen har i 2020 fået prisen som 2. bedste i VERDEN, i alle kategorier. ATTER SØLV til SØLVRÆVEN
Eventyrlysten førte ham til store madtempler såsom Auberge de L'ILL, La Pyramide og Paul Bocuse i Frankrig, inden han vendte hjem til Danmark til en karriere som blandt andet Kongelig Hofkok for Hendes Majestæt Dronning Margrethe II og Prins Henrik.
'DE KALDER HAM SØLVRÆVEN' er ligeledes historien om Jens Peter Kolbecks vej til en sølvmedalje ved Bocuse d'Or i 1993, som var den første der satte Danmark på verdenskortet. En uhørt triumf for en dansk kok, som også gav genlyd blandt nogle af den yngre generations største kokke.
"KONGEN AF SAUCER" bliver han også kaldt, og hans store passion for netop disse bliver foldet ud i bogen med intet mindre end 23 sauceopskrifter, som ikke så få kokke har sukket efter gennem de seneste mange år. På Side 215 har Kolbeck med sin Sauce Mystery lavet en ”lille joke.” Så kære venner, her må i væbne Jer med en vis portion tålmodighed – Brug et spejl.
Bogen byder desuden på en lang række af Jens Peter Kolbecks signaturretter fra hans lange karriere, samt hans livsfortælling om vejen fra moderens kødgryder til de bonede gulve.
Bogen har i 2020 fået prisen som 2. bedste i VERDEN, i alle kategorier. ATTER SØLV til SØLVRÆVEN
Brugerbedømmelser af DE KALDER HAM SØLVRÆVEN
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen DE KALDER HAM SØLVRÆVEN findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621