Dansk og tysk arbejderkost
- Straks på e-mail.
Normalpris
Beskrivelse af Dansk og tysk arbejderkost
"Dansk og tysk arbejderkost" er 16. beretning fra Mikkel Hindhedes kontor for ernæringsundersøgelser. Hæftet oplyser om en række undersøgelser af tyske arbejderfamiliers kostvaner, der bliver sammenlignet med kostvanerne hos tilsvarende familier i Danmark.
Mikkel Hindhede (1862-1945) var en dansk læge og ernæringsforsker. Han var leder af Statens Laboratorium for Ernæringsundersøgelser i København 1910-32 og fødevarerådgiver for den danske regering under 1. verdenskrig. Hindhede påviste blandt andet, at mennesket har brug for langt mindre protein, end det man hidtil havde antaget, og fødevarerationeringen under både 1. og 2. verdenskrig blev tilrettelagt efter hans principper.
Mikkel Hindhede (1862-1945) var en dansk læge og ernæringsforsker. Han var leder af Statens Laboratorium for Ernæringsundersøgelser i København 1910-32 og fødevarerådgiver for den danske regering under 1. verdenskrig. Hindhede påviste blandt andet, at mennesket har brug for langt mindre protein, end det man hidtil havde antaget, og fødevarerationeringen under både 1. og 2. verdenskrig blev tilrettelagt efter hans principper.
Brugerbedømmelser af Dansk og tysk arbejderkost
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Dansk og tysk arbejderkost findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621