De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dansk og tysk arbejderkost

Bag om Dansk og tysk arbejderkost

"Dansk og tysk arbejderkost" er 16. beretning fra Mikkel Hindhedes kontor for ernæringsundersøgelser. Hæftet oplyser om en række undersøgelser af tyske arbejderfamiliers kostvaner, der bliver sammenlignet med kostvanerne hos tilsvarende familier i Danmark. Mikkel Hindhede (1862-1945) var en dansk læge og ernæringsforsker. Han var leder af Statens Laboratorium for Ernæringsundersøgelser i København 1910-32 og fødevarerådgiver for den danske regering under 1. verdenskrig. Hindhede påviste blandt andet, at mennesket har brug for langt mindre protein, end det man hidtil havde antaget, og fødevarerationeringen under både 1. og 2. verdenskrig blev tilrettelagt efter hans principper.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726013825
  • Udgivet:
  • 6. november 2019
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Dansk og tysk arbejderkost

"Dansk og tysk arbejderkost" er 16. beretning fra Mikkel Hindhedes kontor for ernæringsundersøgelser. Hæftet oplyser om en række undersøgelser af tyske arbejderfamiliers kostvaner, der bliver sammenlignet med kostvanerne hos tilsvarende familier i Danmark.
Mikkel Hindhede (1862-1945) var en dansk læge og ernæringsforsker. Han var leder af Statens Laboratorium for Ernæringsundersøgelser i København 1910-32 og fødevarerådgiver for den danske regering under 1. verdenskrig. Hindhede påviste blandt andet, at mennesket har brug for langt mindre protein, end det man hidtil havde antaget, og fødevarerationeringen under både 1. og 2. verdenskrig blev tilrettelagt efter hans principper.

Brugerbedømmelser af Dansk og tysk arbejderkost



Find lignende bøger
Bogen Dansk og tysk arbejderkost findes i følgende kategorier: