Dairy Technology: A Treatise On The City Milk Supply, Milk As A Food, Ice Cream Making, By-products Of The Creamery And Cheesery, Fermen
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 342
- Udgivet:
- 27. oktober 2022
- Størrelse:
- 156x21x234 mm.
- Vægt:
- 653 g.
- 2-3 uger.
- 22. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Dairy Technology: A Treatise On The City Milk Supply, Milk As A Food, Ice Cream Making, By-products Of The Creamery And Cheesery, Fermen
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Dairy Technology: A Treatise On The City Milk Supply, Milk As A Food, Ice Cream Making, By-products Of The Creamery And Cheesery, Fermen findes i følgende kategorier:
- Historie og samfund
- Hobby og fritid > Dyr
- Hobby og fritid > Sport
- Historie og arkæologi
- Matematik og naturvidenskab > Biologi og biovidenskab > Biovidenskab: generelle emner
- Geofag, geografi og miljøvidenskab > Miljø > Anvendt økologi
- Idræt og udendørsaktiviteter > Idræt: generelt
- Livsstil, hobby og fritid > Natur: for alment interesserede læsere > Vilde dyr: for alment interesserede læsere