De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dairy Science and Technology

Bag om Dairy Science and Technology

Discusses the transformation of milk into high-quality products. Emphasizing the principles of physical, chemical, enzymatic, and microbial transformation, this book features coverage of the properties of milk, a section on milk formation, and the inclusion of nutritional aspects. It introduces the chemistry, physics, and microbiology of milk.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824727635
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 806
  • Udgivet:
  • 29. september 2005
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 243x165x50 mm.
  • Vægt:
  • 1322 g.
  • 2-4 uger.
  • 28. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Dairy Science and Technology

Discusses the transformation of milk into high-quality products. Emphasizing the principles of physical, chemical, enzymatic, and microbial transformation, this book features coverage of the properties of milk, a section on milk formation, and the inclusion of nutritional aspects. It introduces the chemistry, physics, and microbiology of milk.

Brugerbedømmelser af Dairy Science and Technology



Find lignende bøger
Bogen Dairy Science and Technology findes i følgende kategorier: