Dairy Science and Technology
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 806
- Udgivet:
- 29. september 2005
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 243x165x50 mm.
- Vægt:
- 1322 g.
- 2-4 uger.
- 28. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Dairy Science and Technology
Discusses the transformation of milk into high-quality products. Emphasizing the principles of physical, chemical, enzymatic, and microbial transformation, this book features coverage of the properties of milk, a section on milk formation, and the inclusion of nutritional aspects. It introduces the chemistry, physics, and microbiology of milk.
Brugerbedømmelser af Dairy Science and Technology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Dairy Science and Technology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621