Culinary Fungi Making Simplified
- Disclosing the World of Gourmet Mushrooms
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 36
- Udgivet:
- 17. august 2022
- Størrelse:
- 127x203x2 mm.
- Vægt:
- 45 g.
- 2-3 uger.
- 2. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Culinary Fungi Making Simplified
Mushrooms of a higher culinary quality have become increasingly popular in restaurants around the world. Their unconventional forms, flavors, and aromas make them exciting additions to dishes. While many varieties of gourmet mushrooms are suitable for small-scale cultivation, others can only be collected in the wild.
Brugerbedømmelser af Culinary Fungi Making Simplified
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Culinary Fungi Making Simplified findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621