Culinary Fundamentals
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 82
- Udgivet:
- 27. august 2023
- Størrelse:
- 152x229x4 mm.
- Vægt:
- 122 g.
- 2-3 uger.
- 11. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Culinary Fundamentals
Embark on a journey through the essential building blocks of culinary artistry. This course introduces you to the core principles of cooking, from knife skills and cooking methods to flavor development and ingredient handling. Discover the secrets of crafting delectable stocks, sauces, and soups, and explore the art of plating and presentation. Whether you're a novice or an aspiring chef, this comprehensive course lays the foundation for culinary excellence, helping you create flavorful dishes with confidence and creativity.
Brugerbedømmelser af Culinary Fundamentals
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Culinary Fundamentals findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621