De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Culinary Encyclopaedia;A Dictionary of Technical Terms, the Names of All Foods, Food and Cookery Auxillaries, Condiments and Beverages - Specially Adapted for use by Chefs, Hotel Restaurant Managers, Cookery Teachers, Housekeepers etc.

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781444686630
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 106
  • Udgivet:
  • 9. december 2009
  • Størrelse:
  • 140x6x216 mm.
  • Vægt:
  • 145 g.
  • 2-3 uger.
  • 10. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Brugerbedømmelser af Culinary Encyclopaedia;A Dictionary of Technical Terms, the Names of All Foods, Food and Cookery Auxillaries, Condiments and Beverages - Specially Adapted for use by Chefs, Hotel Restaurant Managers, Cookery Teachers, Housekeepers etc.



Find lignende bøger
Bogen Culinary Encyclopaedia;A Dictionary of Technical Terms, the Names of All Foods, Food and Cookery Auxillaries, Condiments and Beverages - Specially Adapted for use by Chefs, Hotel Restaurant Managers, Cookery Teachers, Housekeepers etc. findes i følgende kategorier: