Culinary Colonialism, Caribbean Cookbooks, and Recipes for National Independence
indgår i Critical Caribbean Studies serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 504
- Udgivet:
- 12. marts 2024
- Størrelse:
- 178x33x254 mm.
- Vægt:
- 853 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Culinary Colonialism, Caribbean Cookbooks, and Recipes for National Independence
Culinary Colonialism is the first book-length analysis of Caribbean cookbooks, tracing the multitude of ways they represent national identity, creolization, and working-class women’s food culture. Including full recipes from Cuban, Puerto Rican, Jamaican, Barbadian, Haitian, Dominican, and Antillean cookbooks, this groundbreaking work of scholarship doubles as a delicious cookbook.
Brugerbedømmelser af Culinary Colonialism, Caribbean Cookbooks, and Recipes for National Independence
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Culinary Colonialism, Caribbean Cookbooks, and Recipes for National Independence findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621