Crust
- From Sourdough, Spelt and Rye Bread to Ciabatta, Bagels and Brioche. BBC Radio 4 Food Champion of the Year
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 160
- Udgivet:
- 11. oktober 2012
- Størrelse:
- 226x256x15 mm.
- Vægt:
- 654 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Crust
Helps you to master the mighty Sourdough and make your own ferments so that you can make bread anytime. This title looks at speciality breads, using a range of flours and flavours. It explores the Croissant and all its variations as well as covers other sweet breads such as Stollen and Brioche.
Brugerbedømmelser af Crust
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Crust findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621