Cruising Cuisine: Fresh Food from the Galley
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 240
- Udgivet:
- 16. oktober 1997
- Udgave:
- Størrelse:
- 188x233x15 mm.
- Vægt:
- 492 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Cruising Cuisine: Fresh Food from the Galley
Offers almost everything a cook needs to know to adapt to the world of cooking at sea. This book includes 450 recipes, such as: Pear Crepes, Apple Pancakes, Porcini Mushroom Dip, Conch Fritters, Curried Rock Scallops, Basque-Style Chicken and Sausage, Orzo with Sun-Dried Tomatoes, Stir-Fried Thai Chicken in Coconut Sauce.
Brugerbedømmelser af Cruising Cuisine: Fresh Food from the Galley
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Cruising Cuisine: Fresh Food from the Galley findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621