Critical Perspectives in Food Studies
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 432
- Udgivet:
- 26. august 2021
- Udgave:
- 3
- Størrelse:
- 235x192x14 mm.
- Vægt:
- 662 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Critical Perspectives in Food Studies
Bringing together original contributions by Canadian scholars from various disciplinary backgrounds, Critical Perspectives in Food Studies, Third Edition introduces students to the shifting interpretations, perspectives, challenges, governance issues, and future visions that shape the study of food and food issues in Canada and around the world.
Brugerbedømmelser af Critical Perspectives in Food Studies
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621