Course of Lectures on the Principles of Domestic Economy and Cookery
indgår i Cooking in America serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 128
- Udgivet:
- 7. januar 2008
- Størrelse:
- 152x7x229 mm.
- Vægt:
- 198 g.
- 2-3 uger.
- 22. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Course of Lectures on the Principles of Domestic Economy and Cookery
The lectures printed within this volume were delivered by Juliet Corson, superintendent of the New York School of Cookery, in the Farmers Lecture Course at the College of Agriculture, Minneapolis, Minnesota, during the session of 1884.
Brugerbedømmelser af Course of Lectures on the Principles of Domestic Economy and Cookery
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Course of Lectures on the Principles of Domestic Economy and Cookery findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621