De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Cooking on the Bone

Bag om Cooking on the Bone

We've sacrificed flavour for speed and convenience, forgetting how bones can enhance the taste, texture and presentation of meat, poultry and fish think of a rack of lamb, T-bone steak, ham hock, leg of pork or skate wings.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781906502201
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 272
  • Udgivet:
  • 29. april 2008
  • Størrelse:
  • 223x256x20 mm.
  • Vægt:
  • 1028 g.
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Cooking on the Bone

We've sacrificed flavour for speed and convenience, forgetting how bones can enhance the taste, texture and presentation of meat, poultry and fish think of a rack of lamb, T-bone steak, ham hock, leg of pork or skate wings.

Brugerbedømmelser af Cooking on the Bone



Find lignende bøger
Bogen Cooking on the Bone findes i følgende kategorier: