Cooking on the Bone
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 272
- Udgivet:
- 29. april 2008
- Størrelse:
- 223x256x20 mm.
- Vægt:
- 1028 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Cooking on the Bone
We've sacrificed flavour for speed and convenience, forgetting how bones can enhance the taste, texture and presentation of meat, poultry and fish think of a rack of lamb, T-bone steak, ham hock, leg of pork or skate wings.
Brugerbedømmelser af Cooking on the Bone
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Cooking on the Bone findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621