De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Cooking in Europe, 1650-1850

For all, there were new ingredients from New World and new cooking mediums such as the mechanical spit and roasting ranges that made cooking cleaner and less back breaking.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780313346248
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 200
  • Udgivet:
  • 30. november 2008
  • Størrelse:
  • 176x261x18 mm.
  • Vægt:
  • 566 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 13. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Cooking in Europe, 1650-1850

For all, there were new ingredients from New World and new cooking mediums such as the mechanical spit and roasting ranges that made cooking cleaner and less back breaking.

Brugerbedømmelser af Cooking in Europe, 1650-1850