Cooking in Europe, 1650-1850
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 200
- Udgivet:
- 30. november 2008
- Størrelse:
- 176x261x18 mm.
- Vægt:
- 566 g.
- 8-11 hverdage.
- 13. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Cooking in Europe, 1650-1850
For all, there were new ingredients from New World and new cooking mediums such as the mechanical spit and roasting ranges that made cooking cleaner and less back breaking.
Brugerbedømmelser af Cooking in Europe, 1650-1850
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621