Cooking in America, 1840-1945
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 232
- Udgivet:
- 30. august 2006
- Udgave:
- Størrelse:
- 178x254x21 mm.
- Vægt:
- 667 g.
- 8-11 hverdage.
- 13. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Cooking in America, 1840-1945
Offers recipes to complement the most-studied historical periods. This book includes an introduction to the period and then an overview of the type of foodstuffs, cuisine, and style of eating. Organized by course, typical meal, or food group, each recipe is introduced and placed in its proper social context; some, merely for historical interest.
Brugerbedømmelser af Cooking in America, 1840-1945
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Cooking in America, 1840-1945 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621