Controversies in Food and Nutrition
indgår i Contemporary Controversies serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 280
- Udgivet:
- 30. december 2002
- Størrelse:
- 234x156x15 mm.
- Vægt:
- 566 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Controversies in Food and Nutrition
This provocative new resource explores 15 common controversies in the field of food and nutrition. The authors explain the varying opinions and underlying issues that surround these debates, shedding new light on tensions over popular diets, fast food, and vegetarianism.
Brugerbedømmelser af Controversies in Food and Nutrition
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Controversies in Food and Nutrition findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621