Fundierte und praxisorientierte Darstellung eines zentralen Managementbereiches in Hotellerie und Gastronomie.
Aus dem Inhalt: Theoretische Grundlagen. Untersuchungen zur Wirtschaftlichkeit im Rahmen des Praxisbeispiels. Resümee und Ausblick zur Arbeit des Controllers im Hotel.
Controlling im Food & Beverage-Management
indgår i Wiso-Lehr- Und Handbucher serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 195
- Udgivet:
- 22. juli 1998
- Udgave:
- 2014
- Størrelse:
- 170x244x13 mm.
- Vægt:
- 517 g.
- 8-11 hverdage.
- 20. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Controlling im Food & Beverage-Management
Brugerbedømmelser af Controlling im Food & Beverage-Management
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Controlling im Food & Beverage-Management findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621