Contributions to Natural History
indgår i Cooking in America serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 404
- Udgivet:
- 7. januar 2008
- Størrelse:
- 152x24x229 mm.
- Vægt:
- 653 g.
- 2-3 uger.
- 19. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Contributions to Natural History
David Esdaile's 1865 work is a collection of natural history essays related to the food choices that people make. He is particularly interested in the topics of fish and horse-flesh as food.
Brugerbedømmelser af Contributions to Natural History
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Contributions to Natural History findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621