Continuous Ferment: The History of Beer and Brewing in New Zealand
Du sparer
0%
ift. normalprisen
Spar
0%
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 380
- Udgivet:
- 9. april 2024
- 8-11 hverdage.
- 5. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Continuous Ferment: The History of Beer and Brewing in New Zealand
The story of beer and brewing in Aotearoa from Speights to Parrotdog and beyond.
Brugerbedømmelser af Continuous Ferment: The History of Beer and Brewing in New Zealand
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Continuous Ferment: The History of Beer and Brewing in New Zealand findes i følgende kategorier:
- Business og læring
- Historie og samfund
- Mad og drikke > Spiritus og drikke
- Sprog og lingvistik
- Historie og arkæologi > Historie > Historie: specielle begivenheder og emner > Socialhistorie og kulturhistorie
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Mad og drikke: drikke > Mad og drikke: alkoholiske drikkevarer > Mad og drikke: øl
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621