Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 428
- Udgivet:
- 29. november 2024
- Udgave:
- Størrelse:
- 148x210x0 mm.
- Vægt:
- 551 g.
- 2-4 uger.
- 25. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science findes i følgende kategorier: