Connection of Food Sweating with Different Variables
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 64
- Udgivet:
- 10. juli 2019
- Størrelse:
- 229x152x4 mm.
- Vægt:
- 104 g.
- 2-3 uger.
- 25. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Connection of Food Sweating with Different Variables
This book shows the connection between food sweating with different variables like blood pressure, blood glucose level, body temperature, blood grouping,blood oxygen level etc.This research is conducted from the students of Bahauddin Zakariya University,Multan,Pakistan.With the help of this research you wil able to know the effect of food sweating with different variables.Hope you all like this Research.Good Luck from Kashan Javed.
Brugerbedømmelser af Connection of Food Sweating with Different Variables
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621