Concise Encyclopedia of Science and Technology of Wine
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 710
- Udgivet:
- 22. juli 2021
- Størrelse:
- 210x280x0 mm.
- Vægt:
- 2131 g.
- 2-4 uger.
- 20. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Concise Encyclopedia of Science and Technology of Wine
This book reveals state-of-the-art technology of wine making, describing various wine regions of the world. It examines microbiology, biochemistry, and engineering in the context of wine production. The sensory qualities of wine and brandy are explored, and the composition, nutritive and therapeutic values, and toxicity are summarized.
Brugerbedømmelser af Concise Encyclopedia of Science and Technology of Wine
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Concise Encyclopedia of Science and Technology of Wine findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621