De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Concepts of Small-scale Food Processing

Bag om Concepts of Small-scale Food Processing

Providing detailed information on key areas of post-harvest technologies, this book is written with small-scale processors and entrepreneurs in food processing in mind.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781788018401
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 450
  • Udgivet:
  • 8. februar 2021
  • Størrelse:
  • 240x164x35 mm.
  • Vægt:
  • 840 g.
  • Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Concepts of Small-scale Food Processing

Providing detailed information on key areas of post-harvest technologies, this book is written with small-scale processors and entrepreneurs in food processing in mind.

Brugerbedømmelser af Concepts of Small-scale Food Processing



Find lignende bøger
Bogen Concepts of Small-scale Food Processing findes i følgende kategorier: