Concepts of Small-scale Food Processing
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 450
- Udgivet:
- 8. februar 2021
- Størrelse:
- 240x164x35 mm.
- Vægt:
- 840 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Concepts of Small-scale Food Processing
Providing detailed information on key areas of post-harvest technologies, this book is written with small-scale processors and entrepreneurs in food processing in mind.
Brugerbedømmelser af Concepts of Small-scale Food Processing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Concepts of Small-scale Food Processing findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621