Computerized Control Systems in the Food Industry
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 616
- Udgivet:
- 19. september 1996
- Størrelse:
- 156x234x33 mm.
- Vægt:
- 907 g.
- 8-11 hverdage.
- 28. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Computerized Control Systems in the Food Industry
Covers the fundamentals and the advances in computerized automation and process control, control algorithms, and specific applications essential food manufacturing processes and unit operations. This text highlights the use of efficient process control to convert from batch to continuous operation and enhance plant sanitation.
Brugerbedømmelser af Computerized Control Systems in the Food Industry
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Computerized Control Systems in the Food Industry findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621