Complex Carbohydrates in Foods
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 696
- Udgivet:
- 19. januar 1999
- Størrelse:
- 152x229x42 mm.
- Vægt:
- 1460 g.
- 2-4 uger.
- 7. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Complex Carbohydrates in Foods
Explores the effects of complex carbohydrates (starch, gums, and dietary fibers) on human physiological function. This title sets up an appropriate dietary intake level for inclusion on nutritional labels. It addresses research, applications, and implementation issues.
Brugerbedømmelser af Complex Carbohydrates in Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Complex Carbohydrates in Foods findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621