De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Complex Carbohydrates in Foods

Bag om Complex Carbohydrates in Foods

Explores the effects of complex carbohydrates (starch, gums, and dietary fibers) on human physiological function. This title sets up an appropriate dietary intake level for inclusion on nutritional labels. It addresses research, applications, and implementation issues.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824701871
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 696
  • Udgivet:
  • 19. januar 1999
  • Størrelse:
  • 152x229x42 mm.
  • Vægt:
  • 1460 g.
  • 2-4 uger.
  • 7. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Complex Carbohydrates in Foods

Explores the effects of complex carbohydrates (starch, gums, and dietary fibers) on human physiological function. This title sets up an appropriate dietary intake level for inclusion on nutritional labels. It addresses research, applications, and implementation issues.

Brugerbedømmelser af Complex Carbohydrates in Foods



Find lignende bøger
Bogen Complex Carbohydrates in Foods findes i følgende kategorier: