Complete Guide to Smoking and Salt Curing
- How to Preserve Meat, Fish, and Game
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 256
- Udgivet:
- 17. oktober 2019
- Størrelse:
- 229x191x18 mm.
- Vægt:
- 844 g.
- 8-11 hverdage.
- 21. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Complete Guide to Smoking and Salt Curing
Smoke and cure everything from store-bought meats to freshly harvested fish and game! Drawing on more than forty years of experience smoking everything from succulent salmon to whole hogs, award-winning outdoor writer and photographer Monte Burch presents this practical handbook for anyone who wants to make their own smoked or cured products.
Brugerbedømmelser af Complete Guide to Smoking and Salt Curing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Complete Guide to Smoking and Salt Curing findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621