Complete Guide to Sausage Making
- Mastering the Art of Homemade Bratwurst, Bologna, Pepperoni, Salami, and More
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 240
- Udgivet:
- 9. marts 2011
- Størrelse:
- 229x152x20 mm.
- Vægt:
- 680 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Complete Guide to Sausage Making
The complete guide on how to make and enjoy homemade bratwurst.
Brugerbedømmelser af Complete Guide to Sausage Making
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Complete Guide to Sausage Making findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621