Complete Art and Science of Sausage Making
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 272
- Udgivet:
- 1. juli 2016
- Størrelse:
- 183x256x16 mm.
- Vægt:
- 574 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Complete Art and Science of Sausage Making
Tania Reinhard explains the science to making sausages (both meat and vegetarian/vegan), taking all the guesswork out of it, making it a fun, safe and exciting project for any aspiring sausage maker.
Brugerbedømmelser af Complete Art and Science of Sausage Making
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Complete Art and Science of Sausage Making findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621