De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Complete Art and Science of Sausage Making

Bag om Complete Art and Science of Sausage Making

Tania Reinhard explains the science to making sausages (both meat and vegetarian/vegan), taking all the guesswork out of it, making it a fun, safe and exciting project for any aspiring sausage maker.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780778805359
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 272
  • Udgivet:
  • 1. juli 2016
  • Størrelse:
  • 183x256x16 mm.
  • Vægt:
  • 574 g.
  • Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan formentlig ikke leveres inden jul

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Complete Art and Science of Sausage Making

Tania Reinhard explains the science to making sausages (both meat and vegetarian/vegan), taking all the guesswork out of it, making it a fun, safe and exciting project for any aspiring sausage maker.

Brugerbedømmelser af Complete Art and Science of Sausage Making



Find lignende bøger
Bogen Complete Art and Science of Sausage Making findes i følgende kategorier: