Compendium of food additive specifications
indgår i Jecfa Monographs serien
indgår i FAO JECFA monographs serien
- Sprog:
- Engelsk
- ISBN:
- 9789251060650
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 150
- Udgivet:
- 5. marts 2018
- Størrelse:
- 296x211x13 mm.
- Vægt:
- 402 g.
- 4-7 hverdage.
- 19. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Compendium of food additive specifications
Provides information on the identity and purity of food additives used directly in foods or in food production. The main objectives are to identify the food additives that have been subjected to testing for safety, to ensure that additives are of the quality required for use in food, and to encourage good manufacturing practice.
Brugerbedømmelser af Compendium of food additive specifications
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Compendium of food additive specifications findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621