Cold-Smoking & Salt-Curing Meat, Fish, & Game
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 192
- Udgivet:
- 5. oktober 2010
- Størrelse:
- 216x139x14 mm.
- Vægt:
- 246 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Cold-Smoking & Salt-Curing Meat, Fish, & Game
Includes construction plans for a smokehouse and fifty recipes for smoked delicacies.
Brugerbedømmelser af Cold-Smoking & Salt-Curing Meat, Fish, & Game
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Cold-Smoking & Salt-Curing Meat, Fish, & Game findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621