Clostridium Botulinum
- A Practical Approach to the Organism and its Control in Foods
indgår i Practical Food Microbiology serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 328
- Udgivet:
- 12. april 2000
- Størrelse:
- 156x235x18 mm.
- Vægt:
- 617 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Clostridium Botulinum
Clostridium botulinum produces a neurotoxin which causes the severe, often fatal illness, botulism. As a spore--forming bacterium requiring anaerobic conditions for growth, C. botulinum is a potential hazard associated with a wide range of both ambient stable and chilled foods. Despite the knowledge and understanding accumulated about C.
Brugerbedømmelser af Clostridium Botulinum
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Clostridium Botulinum findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621