Chromatography and Capillary Electrophoresis in Food Analysis
indgår i RSC Food Analysis Monographs serien
indgår i ISSN serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 488
- Udgivet:
- 11. januar 1999
- Størrelse:
- 156x234x26 mm.
- Vægt:
- 1902 g.
- 8-11 hverdage.
- 12. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Chromatography and Capillary Electrophoresis in Food Analysis
This book will be especially valuable for students and more experienced researchers interested in analysis of natural products, both inside and outside the field of food chemistry.
Brugerbedømmelser af Chromatography and Capillary Electrophoresis in Food Analysis
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Chromatography and Capillary Electrophoresis in Food Analysis findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621