Chocolates and Confections
- Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 544
- Udgivet:
- 4. januar 2013
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 226x285x41 mm.
- Vægt:
- 2020 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Chocolates and Confections
The comprehensive guide to chocolate and candy making for professionals and serious home cooks Chocolate and candy making is more popular and accessible than it has ever been. This book combines artisan confectionery techniques with straightforward explanations of the theory, science, and formulas at work.
Brugerbedømmelser af Chocolates and Confections
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Chocolates and Confections findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621