Chemistry of Spices
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 464
- Udgivet:
- 15. juli 2008
- Størrelse:
- 177x246x27 mm.
- Vægt:
- 1152 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Chemistry of Spices
Representing the first discussion of the chemical properties of a wide cross section of important spices, this book covers extensively the three broad categories of plant-derived natural products: the terpenoids, the alkaloids and the phenyl propanoids and allied phenolic compounds.
Brugerbedømmelser af Chemistry of Spices
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Chemistry of Spices findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621