De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Chemistry of Spices

Bag om Chemistry of Spices

Representing the first discussion of the chemical properties of a wide cross section of important spices, this book covers extensively the three broad categories of plant-derived natural products: the terpenoids, the alkaloids and the phenyl propanoids and allied phenolic compounds.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781845934057
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 464
  • Udgivet:
  • 15. juli 2008
  • Størrelse:
  • 177x246x27 mm.
  • Vægt:
  • 1152 g.
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Chemistry of Spices

Representing the first discussion of the chemical properties of a wide cross section of important spices, this book covers extensively the three broad categories of plant-derived natural products: the terpenoids, the alkaloids and the phenyl propanoids and allied phenolic compounds.

Brugerbedømmelser af Chemistry of Spices



Find lignende bøger
Bogen Chemistry of Spices findes i følgende kategorier: