Chemistry of Maillard Reactions in Processed Foods
indgår i SpringerBriefs in Molecular Science serien
indgår i Chemistry of Foods serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 59
- Udgivet:
- 9. juli 2018
- Udgave:
- 12018
- Størrelse:
- 233x155x7 mm.
- Vægt:
- 124 g.
- 8-11 hverdage.
- 13. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Chemistry of Maillard Reactions in Processed Foods
This SpringerBrief explains the importance of Maillard reactions in food processing. formation of antioxidants), the Brief discusses that there are also conditions where Maillard reactions can result in toxic or mutagenic reactions.
Brugerbedømmelser af Chemistry of Maillard Reactions in Processed Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Chemistry of Maillard Reactions in Processed Foods findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621