Chemistry of Foods: EU Legal and Regulatory Approaches
indgår i Chemistry of Foods serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 77
- Udgivet:
- 22. september 2014
- Udgave:
- 2014
- Størrelse:
- 155x235x5 mm.
- Vægt:
- 1474 g.
- 8-11 hverdage.
- 17. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Chemistry of Foods: EU Legal and Regulatory Approaches
It is divided in two parts: the first section offers an introduction to the European General Food Law with an analysis of EFSA (the European Food Safety Authority) and a description of main features of food safety-related regulations.
Brugerbedømmelser af Chemistry of Foods: EU Legal and Regulatory Approaches
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Chemistry of Foods: EU Legal and Regulatory Approaches findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621