Chemistry and Technology of Yoghurt Fermentation
indgår i SpringerBriefs in Molecular Science serien
indgår i Chemistry of Foods serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 57
- Udgivet:
- 4. juni 2014
- Udgave:
- 2014
- Størrelse:
- 240x151x22 mm.
- Vægt:
- 118 g.
- 8-11 hverdage.
- 17. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Chemistry and Technology of Yoghurt Fermentation
This Brief reviews the chemistry behind the production of yoghurt through acidification of milk. The Brief sheds light on the accomplishments of the fermenting organisms: they are responsible for the biochemical reactions of carbohydrate metabolism, proteolysis, lipolysis and flavour production in the process of yoghurt production.
Brugerbedømmelser af Chemistry and Technology of Yoghurt Fermentation
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Chemistry and Technology of Yoghurt Fermentation findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621