Chemistry and Hygiene of Food Additives
indgår i SpringerBriefs in Molecular Science serien
indgår i Chemistry of Foods serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 46
- Udgivet:
- 10. maj 2017
- Udgave:
- 12017
- Størrelse:
- 238x156x7 mm.
- Vægt:
- 112 g.
- 8-11 hverdage.
- 17. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Chemistry and Hygiene of Food Additives
Through four chapters, the authors describe the chemistry of food additives, the regulatory classification of additives on a large-scale, the risks involved in using chemicals for food preparation - including implications this has on food hygiene, and case-study examples taken from the dairy industry.
Brugerbedømmelser af Chemistry and Hygiene of Food Additives
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Chemistry and Hygiene of Food Additives findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621