Chemistry and Biology of Winemaking
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 557
- Udgivet:
- 23. maj 2007
- Størrelse:
- 156x231x30 mm.
- Vægt:
- 792 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Chemistry and Biology of Winemaking
This book is ideal for anyone interested in the process of winemaking and will be of particular use for those with an interest in the chemical and biological sciences.
Brugerbedømmelser af Chemistry and Biology of Winemaking
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Chemistry and Biology of Winemaking findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621