Chemistry and Biochemistry of Food
indgår i De Gruyter Textbook serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 595
- Udgivet:
- 29. januar 2024
- Udgave:
- 24002
- Størrelse:
- 166x36x237 mm.
- Vægt:
- 1022 g.
- 2-3 uger.
- 26. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Chemistry and Biochemistry of Food
This book provides an excellent platform for understanding the chemical processes involved in food transformation. Starting with the examination of major food components, such as water, carbohydrates, lipids, proteins and minerals, the author further introduces the biochemistry of digestion and energy metabolism of food ingredients. The last section of the book is devoted to modern food technologies and their future perspectives.
Brugerbedømmelser af Chemistry and Biochemistry of Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Chemistry and Biochemistry of Food findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Jura
- Business og læring > Videnskab
- Hobby og fritid > Sport
- Sprog og lingvistik
- Økonomi, finans, erhvervsliv og ledelse
- Jura
- Matematik og naturvidenskab > Fysik
- Matematik og naturvidenskab > Kemi > Levnedsmiddelkemi
- Matematik og naturvidenskab > Kemi > Organisk kemi
- Matematik og naturvidenskab > Kemi > Fysisk kemi > Kolloidkemi
- Matematik og naturvidenskab > Biologi og biovidenskab > Biokemi
- Idræt og udendørsaktiviteter > Idræt: generelt
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Biokemisk teknik > Bioteknologi
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi > Industriel kemi og kemiteknik > Levnedsmiddelteknologi > Fødevaresikkerhed og drikkevaresikkerhed
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi > Industriel kemi og kemiteknik > Levnedsmiddelteknologi > Levnedsmiddelindustri
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi > Industriel kemi og kemiteknik > Farmaceutisk kemi og teknologi
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi > Industriel kemi og kemiteknik > Procesteknologi
- Sundhed, relationer og personlig udvikling
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621